miércoles, 10 de mayo de 2017

VIATJE A BRIGHTON


1. CONDICIONS DEL VIATGE
1.VIATGE

2.DESCRIPCIÓ


En aquest treball hem utilizat el Drive, un programa que ja utilitzarem anteriorment en alguns treballs per a poder realitzar presentacions, després també utilitzarem  fotomix per a retallar algunes fotos i fer muntatges sobre altres fotos, també es va usar un capturador de pantalla cridat Kazam que estava instal·lat en l'ordinador per a poder realitzar captures sobre els mapes etc... i finalment utilitzarem l'OpenShot per a poder retallar la musica que havíem seleccionat i poder editar-la.





      





3.VALORACIÓ DELS PROGRAMES

  • DRIVE: pense que és un programa molt útil i que sempre ho anem a utilitzar per a qualsevol cosa, a part que la seua utilització és molt simple i fàcil perquè tot el món puga fer ús d'ell."
  •  FOTOMIX: aquest programa també és molt útil sobretot per a aquests treballs que últimament estem realitzant en classe ja que ens permet retallar fotos i incrustar-les en altres totalment diferents amb l'avantatge de crear noves fotos.
  • OPENSHOT: aquest programa em va paréixer que també era molt útil per a poder posar música a les nostres presentacions i poder editar qualsevol vídeo o cançó, cosa que ens pot ser molt important en el nostre dia a dia depén del treball a què ens dediquem."

4. VALORACIÓ DEL TREBALL PROPOSAT

Al meu parer crec que es tracta d'un treball molt interessant ja que en un futur quan tinguem més anys ens pot ser molt útil per a poder crear i organitzar el nostre propi viatge de veritat. Opine que no m'ha paregut de gran complicació perquè hem usat programes que ja havíem utilitzat abans i a l'hora de buscar en internet tota la informació tampoc vam tindre cap problema.


5. DIARI DE SESIONS



  "El primer dia vam estar parlant de que lloc podíem realitzar el nostre treball, decidim fer Brighton i alguns pobles de Londres , incloent a Londres ja que totes les del meu grup havíem anat l'any passat a estos meravellosos llocs i que per tant ens era més fàcil. Els següents dies els dediquem a realitzar fotos, a buscar informació dels llocs més important de Londres i dels pobles que visitaríem, també busquem el vol i el cotxe de lloguer, després Teresa i jo teníem un ordinador on comencem a fer la presentació amb tota la informació que havíem obtingut , mentres Carla i Miriam en un altre retallaven fotos i feien el full de càlcul on estigueren tots els preus i els diners què ens havíem gastat en el nostre viatge. Com no ens va donar temps a acabar este treball en classe cada una en sa casa va fer el poc que ens quedava per a poder-ho entregar el dia que tocava.


 6.DATAS

"Aquest treball ho hem realitzat durant la 3a avaluació."
  • Si has treballat en grup...  
           1) Components del grup: Teresa Molina, Miriam Pérez, Carla       
Albiñana  y Merche Real

             2) Valoració del grup: Al meu parer crec que tots hem estat igualats a l'hora de fer les nostres parts del treball.

           3) Valoració dels components del grup: Crec que en general els posaria a totes un 9, ja que totes hem treballat per igual i cada cosa se li assigne a a una per tant totes treballem el mateix i no vam tindre cap tipus de problema ja que som molt comprensibles



  • Si has fet exposició...
      En aquest treball no hem realitzat ningú tipus de exposició.

  • Si has posat música...
        1. Shape of you
        2. Nancy Mulligan
        "Ambdós cançons són d'Ed Sheeran (Artista britànic)"
  • Si has fet una presentació o un vídeo...
     1. Incrusta la presentació:

     

     

     2. Estadística:
    
  • Si has fet una presentació...
          1) Nº de imatges: 156

            2) Nº de vídeos: 0

            3) Nº de diapositives: 36

            4) Nº de animacions: 191

  •  Si has fet un vídeo... 
        Tiempo: 5:10


    


No hay comentarios:

Publicar un comentario